Origineel: Voice Collective. Vertaald: Suzanne Engelen
Duidelijketaal.eu
Hoe is dat nou, dingen zien, horen of voelen?

Iedereen is anders, dus ook wat we horen, zien en voelen, is voor iedereen verschillend. Deze ervaringen kunnen via elk van deze vijf zintuigen voorkomen:
Dingen zien
Sommige mensen zien dingen die andere mensen niet zien. Voor sommige mensen is wat ze zien heel erg helder en duidelijk. Ze zien bijvoorbeeld iemand zitten in de hoek van de kamer (maar merken dat niemand anders gelooft dat er iemand zit). Ze kunnen mensen en voorwerpen voor zich zien veranderen en verward zijn dat niemand anders dit lijkt op te merken.

“Ik zie soms de gezichten van mensen veranderen. Het ene moment zien ze er normaal uit, het volgende moment lijken ze van steen.”

Voor anderen voelen de beelden een beetje vreemder. Ze kunnen in zwart-wit zijn i.p.v. In kleur. Voor sommigen lijkt het meer op schaduwen en vormen die een beetje wazig of onduidelijk zijn. Sommige mensen zien dingen vanuit hun ooghoeken, maar als ze zich omdraaien om te kijken, is er niks meer daar.

De dingen die mensen zien, kunnen grappig zijn, geruststellend, vreemd, eng of gewoon raar. Het is allemaal heel persoonlijk. Sommige mensen zien steeds dezelfde dingen (slangen, spinnen, vogels, mensen enz.) Andere mensen zien steeds verschillende dingen. Dit kan erg verwarrend zijn.Meer weten??   < Dingen Zien >Ermee omgaan
Hulp nodig !
Nieuws
Contact
Contact
Hulp nodig?
Nieuws !
Ermee omgaan